2012. május 1., kedd

Napsütés szép reggelt kívánunk!
Íme az ébredező tábor!
https://picasaweb.google.com/109431616293676180750/HatartalanulEbredATaborMajus1En

Már terjengenek a reggeli finom illatok az épületben. Ínycsiklandó! Rántotta, szalámi, tea. S akinek ez nem lenne elég, desszertnek kenhet magának áfonya vagy birs dzsemes kenyeret.

Mai napunk hosszúnak ígérkezik. Zalatna, Abrudbánya, Verespatak - tehát az Erdélyi érchegység, az aranynégyszög. Verespatakon a római kori tárna meglátogatása majd a bányamúzeum.
Útközben emlékezés az erdélyi vérengzés áldozataira az ompolygyepűi emlékműnél.


1 megjegyzés:

  1. Jó reggel Táborlakók!

    Szeretném én is felhívni a figyelmet egy pontosan 14 évvel ezelőtti, ugyanilyen gyönyörű napra, amikor is egyetlen leánygyermekem, Dalma a Munka ünnepén jól megdolgoztatott engem, majd ezért jutalmul jól le is kakilt első üdvözlésképpen. :)

    Néha úgy érzem, ez az állapot azóta is tart, de a kapcsolatunk azért fejlődőképes. :)

    Fura nekünk, hogy most nincs itthon, és nem huzigálhatjuk meg a fülét, amit amúgy rettenetesen utál, ezért arra kérlek Benneteket "Srácok", hogy helyettünk is tegyétek számára emlékezetessé ezt a napot. Persze várjuk haza, ezért ha egy mód van rá, ezt ne úgy tegyétek, hogy a római kori tárnában felejtitek!

    Nem szereti a túl nagy felhajtást, de ha valakinek esetleg eszébe jutott egy esti meglepetés buli szervezése, ne fogja vissza magát!

    Érezzétek jól magatokat, és csak annyi borsot törjetek Erzsi néniék orra alá, amennyi még nem akadályozza meg az esti buli létrejöttét! :)

    Isten éltessen Kicsim, boldog szülinapot! Apával sok puszit küldünk!

    Mindenki vigyázzon magára, további jó kirándulást és élményeket kívánok!

    U.I.: Minden nap olvassuk a blogot, ha nem is írunk kommentet hozzá... :)

    S. Erzsi (Dalma anyukája)

    VálaszTörlés