2012. április 30., hétfő

Majd elfelejtettem!
Ili néni ma közelharcot vívott egy hím szarvasbogárral. Gondolta, hogy élő biológia óra a természetben, hát bemutatja, hogy harap rá áldozatára a szarvasbogár. Nos, a kísérlet sikerült, az állatja ráharapott, de nagyon. (Ili néni ujjára, első vérig) Gyorsan elsősegélyben kellett részesíteni. (Na nem a bogarat, hanem Ili nénit) Ezt biztosan nem felejti el senki.

3 megjegyzés:

  1. Kedves Utazók!
    Nagyon örülünk, hogy láthatjuk milyen szép helyen vagytok és olvashatjuk tartalmas programjaitokat. Külön öröm történeteiteket, élménybeszámolóitokat olvasni.A képeknek nagyon örülünk a reggeli ébredős képet már le is töltöttük.Ili néninek gyors gyógyulást küldünk a kezére. Dorcsit pusziljuk, és reméljük jól érzi magát és feltöltődött pozitív energiával a Vörös sziklánál.Ja! és reméljük a munka is jól ment neki. Geri üzeni:várja haza, mert nem megy neki a kutyasétáltatással járó korai ébredés.
    További szép napokat és jó időt kíván a Gacsal család

    VálaszTörlés
  2. Remélem Gábor bácsi filmet is forgat! Tutajos ujját a harcsa, Ili néniét a szarvasbogár, Erzsi néni cipőjét a sár...várjuk a folytatást:))Puszi Mindenkinek!

    VálaszTörlés
  3. A szarvasbogár védett, még haragudni sem lehet rá:)))Reméljük, gyorsan begyógyul a seb Ili néni ujján! ezt egy életre megtanulták a gyerekek, az biztos:)))!

    Arra gondoltunk, ha egyszerű túristaként mennénk Erdélybe, ennek a rengeteg élménynek pár százalékát sem tudnánk megmutatni a gyerekeknek. Ez egy életre szóló élmény kell hogy legyen, melyet csak nagyon kevesek tudhatnak magukénak, úgyhogy különleges útban van részük a gyerekeknek, és örülök, hogy Ricsi ott van!

    Nagyon köszönjük!!
    Jó éjszakát, jó pihenést!
    KSz

    VálaszTörlés