2012. április 30., hétfő

Napsütéses jó reggelt kívánunk hűséges blog követőinknek.
Alakulnak az aranyos sztorik, íme egy példa tegnap estéről
Ili néni járta a fiú szobákat, ellenőrizte a takarodó betartását. Ahogy belépett az egyik szobába, Máté egy hirtelen mozdulattal becsúsztatott valami nagy lapos tárgyat (a laptopját) a párnája alá. Na, mutasd csak bogárkám, mit rejtettél a párnád alá? - kíváncsiskodott Ili néni.
Semmit, csak a tisztasági csomagomat - érkezett a hirtelen válasz, teljes természetességgel.

Tegnap délutáni történet:
Jó órás gyaloglás után végre szemünk elé tárult teljes valójában a Vörös szakadék. B. megszólalt mellettem: ezért gyalogoltunk ennyit? Erre én: ilyet legközelebb csak Amerikában láthatsz. Mire a válasz: Az biztos nem így van, mert leülök a számítógépemhez, rámegyek a google-ra, és pont olyan, mintha élőben látnám. (Hmm...) Alig léptünk tovább néhányat, egy fiatal társaság napozott a fűben a sátruk mellett. Közöttük volt egy monokinis lány. B. persze rögtön észre vette. No, én sem voltam rest, mondtam neki, hogy ne bámuljon annyira, hanem, vegye elő a számítógépét, keressen rá a google-n, mert az éppen olyan lesz, mint ez itt élőben.

3 megjegyzés:

  1. Jó reggelt mindenkinek!

    Nagyon jók a képek, gyönyörű helyeken jártok! Jól van Ricsike, látom nyakadban a fényképezőgép, és rajtad az övtáska:)))
    Biztosan nagyon jól érzi magátmindenki ilyen környezetben máshogy nem is lehetne. A történeteken jót mosolyogtunk, azért tudnak a srácok, ha akarnak:)))
    Legyen ma is nagyon szép és tartalmas napotok, várjuk a következő beszámolót, képeket!

    Kovács Szilvi

    VálaszTörlés
  2. Jó reggelt kedves Kőrösis Diákok és Tanárok,
    Mi is rendszeres olvasói vagyunk a blognak. A beszámolók és a képek segítségével 'virtuálisan' mi is Erdélyben töltjük a hosszú hétvégét.Köszönjük nektek! Legyen a mai napotok is szép, élményekben gazdag! Forgó Boginak küldünk sok-sok puszit! (Néró kutya-a gyártelepi ördög-jól van)
    Szeretettel üdvözölnek mindenkit:Bogi szülei.

    VálaszTörlés
  3. Köszönjük szépen,az üzenetet.onnal felolvassuk az

    VálaszTörlés