2012. április 30., hétfő

Szép estét mindenkinek!
Meg volt a vacsora. Valami fenséges volt a leves. Tartalmas, húsos, enyhén savanykás, tejfölös ínyencség. És ami ezután következett: tehenet is látott túróból készült túrós tészta.
S most várjuk a Böjte gyerekeket - 8 órára ígérték, hogy eljönnek hozzánk. Közös daltanulás, éneklés lesz az esti program. S persze közben letöltjük a képeket mindenki fényképezőgépéről, kiválogatjuk (szavazás alapján) a legjobbakat, amelyek aztán a blog oldalunkra is feltöltésre kerülnek. Dolgoznak a csoportok, leírják a napi élményeiket, felolvassuk, s jókat nevetünk. Mindenki megteszi a javaslatát a kőre írandó rövid gondolatra, s ezt is megszavazzuk. Szóval legyenek türelemmel, dolgozunk, hogy minden olvasható és látható legyen a mai napunkról.

1 megjegyzés:

  1. Kedves Utazók!
    Nagyon örülünk, hogy láthatjuk milyen szép helyen vagytok, és olvashatjuk tartalmas programjaitokat. Nagyon tetszenek a részletes beszámolók, történetek. Örülünk a feltett képeknek a reggeli ébredős képet, már le is töltöttem. Dorcsit pusziljuk, és reméljük jól érzi magát és feltöltődött a Vörös sziklánál.Geri üzeni:Várja haza, mert nem megy neki a korai ébredéssel járó kutyasétáltatás. És kérdezi, hogy Erdélyben is nagyon meleg van?
    További szép napokat és jó időt kíván a Gacsal család.

    VálaszTörlés